Akik már látták a munkánkat
Hankó Gergely

Andrea csapatának kreativitása és innovatív megoldásai mindig lenyűgöztek. A magyarországi szemléletformáláshoz és környezetkultúrához képest évekkel előbbre jár gondolkodásuk és ezáltal mindig új és hatékony kampányokkal járulnak hozzá hazánk környezetvédelmi erőfeszítéseihez. Zöld Állomás üzletük egyedülálló az országban, karikatúra pályázatuk bejárta a világot. A Jövőkép fórumon pedig magam is olyan szakmai kapcsolatokra tettem szert, melynek köszönhetően többek között egyetemen is előadhattam szemléletformáló tevékenységünkről. Aki teheti, éljen tanácsaikkal, szolgáltatásaikkal, hogy hazánk gyorsabban tudjon felzárkózni a fenntartható és élhető országok közé.
Sas István

Gyerekkorom kedvenc meséje volt: “Szilvát szemétért!” Volt benne egy öreg bácsi, aki szekerével járta a falvakat, és a szemétért cserébe ugyanannyi súlyú szilvát adott. Mígnem egyszer egy menyecske pironkodva csak egy zsebkendőnyi szemetet hozott, mondván, hogy csak annyit talált otthon. No, – ő ugyan kevés szilvát kapott, viszont a fiának ezt a leányzót szemelte ki feleségnek. Tudom, hogy itt minden analógia sántít. A valósághoz képest semmi semmivel nem stimmel. De akkor miért van az, hogy Andreáról mégis mindig ez a mese jut eszembe? Talán mert ő is olyan szerény, mint ez a lány, miközben sokunknál is többet tesz egy szebb, tisztább világért?
Szénási Ferenc

Nem csak láttam a munkáit, hanem több projektjében részt is vettem. Sorsszerűen sodort bennünket egymás mellé az élet. Én reklámgrafikával és karikatúrák rajzolásával foglalkozom, Andreának pedig akkor  pont ilyen emberre volt szüksége. Több éve dolgozunk együtt és már jó pár közös munkán vagyunk túl. Fantasztikusan jó vele együtt dolgozni, mert felpörget az ötleteivel, jól kezeli a
közös munkát és inspirálólag hat az emberre. Környezettudatossága, elkötelezettsége az “ügy” iránt jelentős mértékben hatott rám. Azóta én is zöldebb szemmel járom a világot és ez nagyon jó.
Dr. Sós Péter János

Andreával akkor találkoztam először, amikor az STKH “színeiben” díjnyertes lett a Magyar PR Szövetség CSR-pályázatán. Nagyon elcsodálkoztam: miért kell CSR-tevékenység egy alapvetően szemétgyűjtéssel foglalkozó cégnek? Azután jobban megismertem őt – és megértettem a választ. Éder Andrea kirobbanó kreativitása egy irányba húz: ráébreszteni az embereket, hogy nem a természetnek van szüksége az emberekre, hanem az embereknek van szükségük a természetre. Ezt mutatta be a III. PR Akadémián is – számos megvalósított ötlettel színesítve. Én azt hiszem, így lesz ezentúl is: Andrea felpattan a környezetvédelem és kreativitás zöld biciklijére – és elindul. És egyre többen követik.
S. Takács Zsuzsanna

Éder Andreát szakmailag felkészült és igen kreatív embernek ismertem meg. Személyesen is megtapasztaltam, hogy hulladék-témában mindent tud, sőt szenvedélyes környezetvédő. Nagyon szerethető és izgalmas kampányokat szervezett, ezek közül egyik kedvencem a „Kukaturista”, amely szép példája annak, hogy milyen a jó pr.Ügyvezető igazgató
Tekintsd meg a kész projekteket!